Erste praznični bazar #verujusebe u Bašti

Erste praznični bazar #verujusebe po prvi put okupiće ženska socijalna preduzeća, preduzetnice, startape i radne centre organizacija civilnog društva koje su pokrenule i/ili vode žene. Posetioci će imati priliku da upoznaju i podrže kreativnost i snagu ženskog preduzetništva, 16. decembra u Botaničkoj bašti „Jevremovac“ Biološkog fakulteta, Univerziteta u Beogradu od 10 do 15 časova, a ulaz u Baštu je tokom celog dana besplatan. Ovo je odlična prilika da se pronađu zanimljivi, drugačiji i unikatni pokloni od kojih svaki ima svoju priču. Za decu je obezbeđen zabavno-edukativni program.

Ovogodišnji bazar okupiće jedanaest izlagačica sa šarenolikom i zanimljivom ponudom: od zdravih i organskih slatkiša, zimnice, domaćih mesnih prerađevina, preko ručno rađenih odevnih predmeta, vezenih kapa, torbi od recikliranih materijala, do ručno pravljenih sapuna, dekorativnih predmeta i originalnih ukrasa za vašu novogodišnju jelku.

Paralelno sa Erste bazarom, u Botaničkoj bašti se održava i tradicionalna manifestacija „Novogodišnja humanitarna bašta“, u saradnji sa Srpskim filantropskim forumom, u okviru koje se kompanije, organizacije i ambasade takmiče za najlepšu jelku koju su okitili nakon “zakupa” jednog četinara u bašti.

Pročitajte: